Zoekt u een ervaren gastouder aan huis?

IMG_8479Mijn naam is Sabine V/D Wouw-Middel. Ik ben geboren op 4 juli 1989 en woon in Veldhoven. In september 2016 ben ik getrouwd met Berry V/D Wouw en op 4 juli 2017 werd onze zoon Bram geboren.

Sinds augustus 2013 ben ik gestart als gastouder. Wat ik nog steeds met veel liefde en plezier doe. Voor deze tijd heb ik 3 jaar gewerkt in de kinderopvang als pedagogisch medewerkster. Hierin heb ik op verschillende groepen gewerkt, en zo ook kennis gemaakt met alle leeftijdsgroepen. Ook heb ik vanaf 2008 werkervaring in het werken met kinderen met een handicap.

Aangesloten bij een gastouderbureau
Op deze manier kunt u (net als met de kinderopvang) een vergoeding krijgen voor de opvang van uw kind(eren) via de belastingdienst.

Kinderen motiveren en stimuleren
Met kinderen werken is wat ik het liefst doe! Het is voor mij een uitdaging het kind te motiveren en stimuleren, op hun eigen tempo en passend bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat het kind bewust wordt van zijn/haar eigen handelen en leert op zijn/haar eigen gevoel te vertrouwen. Dit ondersteun ik door middel van bewust gekozen activiteiten aan te bieden passend bij uw kind.

Gastouder bij u aan huis of opvang bij mij aan huis?
Vanaf januari 2018 ga ik ook starten met het bieden van opvang in mijn eigen huis. Hierdoor heeft u de keus, voor opvang van uw kinderen, in uw eigen huis of bij mij thuis.

Opvang bij mij aan huis:
Op de maandag, dinsdag en donderdag ben ik in mijn huis geopend om opvang te bieden aan uw kind(eren). De opvang in mijn huis heeft als voordeel, ten opzichte van de kinderopvang, dat kinderen verblijven in een huiselijke omgeving. Kinderen hebben de mogelijkheid met anderen te spelen, het is kleinschalig waardoor ze meer aandacht krijgen en waardoor ik meer gerichtere activiteiten kan aanbieden.

Mijn uitgangspunten zijn regelmaat en ontdekken. Ik vind het belangrijk dat kinderen regelmaat krijgen, zodat ze weten wat er staat te wachten. Dit bied ik door middel van dagritmekaarten en een vast schema. Dagelijks worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals knutselen, bewegen, muziek maken enzovoort. Daarnaast ga ik er graag op uit met de kinderen bijvoorbeeld naar speeltuintjes, de bossen en de bokkkentuin. Ik vind het belangrijk dat kinderen zelf leren ontdekken, experimenteren en daarbij vies mogen worden. Dit is goed voor de ontwikkeling. Kinderen leren door te spelen en te ervaren. Lekker met je handen/voeten door de verf, klei, zand enz.

Gastouder bij u aan huis:
Op de woensdag en vrijdag is het mogelijk bij u aan huis te werken. Dit heeft voor u een aantal voordelen. Kinderen voelen zich sneller op hun gemak in de eigen omgeving. En in overleg help ik ook graag een handje in het huishouden. Denk daarbij aan stofzuigen, dweilen, een wasje draaien, koken enzovoort. Natuurlijk staat de zorg voor uw kind(eren) voorop!

Voor meer informatie kunt u mij bereiken via het contactformulier of telefonisch. Ook is het mogelijk vrijblijvend een intake te plannen waaraan geen kosten zitten verbonden.

Met vriendelijke groet,
Sabine Van De Wouw-Middel

Kamer van koophandel nummer:
58524541